lördag 27 september 2008

Bokmässan fredag

Igår var jag på Bokmässan en stund. Jag ska dit imorgon också, men idag är jag hemma och vilar fötterna. Man går ju ganska mycket på mässan, även om man bara är där ett par timmar. Jag inledde ju i och för sig med att springa på stan en stund, eftersom mässan inte öppnar för allmänheten förrän klockan 2 på fredagen.

Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren hade en monter och jag stod och pratade med en av de som stod i montern. Lovade bort min dubblett av sista Lotta-boken till henne. Jag kanske borde gå med i det där sällskapet.

Man av skugga förlag hade monter i år, så jag pratade lite med Tobias som driver förlaget och köpte ett av förlagets nyaste seriealbum. Sedan sprang jag på Tobias otaliga gånger (well, två) på mässområdet. Nästa år får vi synkronisera våra scheman så detta inte händer! Vi kan t.ex. vara där olika dagar.

Fixade signerade seriealbum av Coco Moodysson och Mats Jonsson. Kristin: soon på ett postkontor near you.

Såg några kändisar, som sig bör. Och "den där personen ser bekant ut"-sightings, typ han som står där och pratar om en bok spelade ju i band med en jag känner, och han där jobbade ju på ett ställe som jag städade för flera år sedan. Och då har jag ändå eländigt ansiktsminne. Troligen borde jag känna igen hundratals personer på Bokmässan. Men de som faktiskt har ett uppdrag i en monter är lättare att få syn på.

Imorgon blir det som sagt en runda till, och då ska jag försöka göra sånt som jag missade igår, och köpa sånt som jag ångrar att jag inte köpte igår. Var det någon som sa kostsamt nöje?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar