söndag 8 juli 2007

One del 6-7



One del 6-7
av Lee Vin

När det gäller att nå toppen kan man inte låta känslor som vänskap stå i vägen. Om ni var fyra personer i ert band från början och skivbolaget petar en, då har de övriga bandmedlemmarna inte råd att protestera. Ännu lättare blir det förstås om man faktiskt inte tycker om sina konkurrenter. Sonya från nya tjejgruppen D.E.Z. har i alla fall ett horn i sidan till Jenny You, och tvekar inte att få den större stjärnan att framstå i dålig dager. Kommer Jennys fans att övege henne?

Eumpa är outgrundlig som vanligt, men lägger ner mycket arbete på att få sina låtar att låta bra på skivan, trots att han är med i en designad dansgrupp och inte ens behöver (eller ens borde) skriva låtar till bandet. Det blir trassel när det riskerar att läcka ut att han har en flickvän, och dessutom har setts med Jenny You. fast det är inte så farligt för honom, utan mest för tjejerna, som får Eumpas uppretade fans efter sig. Och som vanligt är det egentligen bara skivförsäljningen som är viktig. Eumpas band One, Jenny You och D.E.Z. ligger alla på samma bolag, fienderna borde vara några helt andra.

Intressant att läsa om hur skivindustrin fungerar bakom kulisserna. Det verkar faktiskt inte helt orealistiskt att det går till så här. På ett ungefär.

Tidigare delar i serien:
- One del 1
- One del 2-4
- One del 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar