söndag 22 maj 2005

Mirakel


Mirakel
av Trude Brænne Larssen

Daniella har upplevt mycket under sin vistelse i Argentina, hennes familjs hemland som hon aldrig tidigare besökt, men det tar en ände med förskräckelse. När hon återvänder till Norge har hon fortfarande men efter en fallolycka. Nu måste hon låta andra ta huvudansvaret för Holmegaard, som för övrigt har hamnat i ännu en kris. En tidigare anställs har fått hjälp av facket att inleda en process mot gården. Man menar att det har begåtts brott mot arbetslagstiftningen.

Jag gillar att läsa de här böckerna. Lättläst, lagom spännande underhållning. :) Efter den här boken undrar jag om Harald (och resten av Dans närmaste) är fullständigt från vettet. Och så gottar jag mig åt att det går dåligt för den elake Martin Borge. Ha ha ha! Jag misstänker, och hoppas, att Gudrun/Tor-historien kan ta en vändning som jag gillar också. :)

Jag vet inte hur många böcker det blir i serien, men jag gissar på 10 eller 12. Vi får se om jag har rätt. Nästa bok, den åttonde, ska heta "Den enes död" och kommer ut den 11 juli.

Tidigare böcker i serien:
1. "Mot alle odds"
2. "Arvegods"
3. "Ugress"
4. "Fortunas datter"
5. "Fedrenes synder"
6. "Grenseland"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar