söndag 28 november 2004

Fedrenes synder



Fedrenes synder
av Trude Brænne Larssen

Satsningen på lyxiga ridkurser såg ut att bli en succé för Holmegaard, men så inträffade ännu en av alla dessa "olyckorna". Dan anar (och läsaren vet) att det inte är någon slump. Den här gången blev följderna fruktansvärda...

Det har inte varit nån riktigt bra kärlekshistoria hittills i serien, men nu har äntligen Dan och Harald funnit varandra! Han gör mycket för henne, och får henne att ta ledigt och tänka på annat än Holmegaard och bekymren där. Trots det kan hon inte koppla bort ansvaret helt och hennes psykiska tillstånd blir lidande. När hennes läkare beordrar luftombyte kommer hon på att hon har ju två biljetter till Argentina. En känd TV-persolighet därifrån har fått nys om askungesagan om den fattiga flickan med invandrarbakgrund som blev arvtagerska. Hon har gjort ett reportage om Dan, och vill även att Dan ska resa till Argentina för att träffa sina okända släktingar.

Spännande bok. Vill ju inte avslöja för mycket (det klarar baksidestexten så bra på egen hand...), men jag vill hemskt gärna veta hur det går nu! Synd att nästa bok, "Grenseland" inte ska komma förrän i februari. Jag läser ju inte så många av de här kioskserierna, men jag tror att Holmegaard måste vara åtminstone en av de bästa just nu.

Tidigare böcker i serien:
1. "Mot alle odds"
2. "Arvegods"
3. "Ugress"
4. "Fortunas datter"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar