tisdag 3 maj 2011

Kare Kano Vol. 11 & 12



Kare Kano Vol. 11 & 12
av Masami Tsuda

Pausen från huvudpersonerna pågår fortfarande. I de här båda volymerna handlar det om Tsubasa, som är barndomsvän till Soichiro och numera också till Yukino, och om hennes styvbror Kazuma. Tsubasa är extremt blyg och samtidigt nästan djurisk i sin framtoning när hon är tillsammans med kompisarna. Hon ritas nästan som ett litet barn, är ganska lättlurad, äter hela tiden och kan bitas och klösas. Hon är väldigt barnslig fortfarande, och när hon får en styvbror i sin egen ålder blir det problem.

Kazuma är ganska vuxen av sig. Han är sångare i ett rockband där alla de andra medlemmarna är mycket äldre. De är väldigt omhändertagande gentemot honom, men ändå, Kazuma är mogen för sin ålder. Tsubasa och Kazuma blir förälskade i varandra, men skillanden i mognad ställer till det för dem.

I volym 12 finns det även ett kapitel där Rika, en annan av tjejerna i kompisgänget är huvudperson. Alla i gänget är excentriska eller har någon speciell talang, utom Rika, som är den vanliga tjejen.

Roligt att läsa de här kortare historierna om personerna omkring huvudpersonerna. Det gör det också mycket lättare att hålla isär dem.

Kare Kano:
- Kare Kano Vol. 1 & 2
- Kare Kano Vol. 3 & 4
- Kare Kano Vol. 5 & 6
- Kare Kano Vol. 7 & 8
- Kare Kano Vol. 9 & 10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar