onsdag 2 maj 2007

One del 5


One del 5
av Lee Vin

P.g.a. en kupp av skådespelerskan Jihae Han, som står Eumpa nära, är det hans band One som får debutera nu närmast. Egentligen var det en annat av skivbolagets nya kull pojkband som skulle gjort sin debut först. Fansen rasar. Jo, för även band som inte har debuterat har fans som hänger utanför deras hus. Ofta blir de vänner med bandmedlemmarna. Nu tycker de att One har förstört för "deras" band, men kanske att några av dem kan tänka sig att gilla One också?

Att banden är helt artificiella blir väldigt klart här när skivbolaget visar upp en folder där de har hittat på personligheter och stilar till alla i bandet. Det har inte så mycket med verkligheten att göra, utan bara med vad man tror att publiken vill ha. Helt galet! Men man kan verkligen se hur det är tänkt att fansen ska reagera. Att något ska vara coolt eller sött etc.

Det är också kopplingar bakåt i tiden. Det verkar som om alla spelade i samma band på den tiden, då när banden inte var konstgjorda, och att det hände en del som fortfarande har efterverkningar.

Sympatisk efterordsserie förresten. Det är ganska vanligt att manga och manwha har små spalter eller serier där författaren berättar lite om sig själv och om serien, svarar på läsarfrågor m.m. Bonusmaterial, helt enkelt.

Tidigare delar i serien:
- One del 1
- One del 2-4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar