fredag 1 juli 2011

Kare Kano Vol. 15 & 16



Kare Kano Vol. 15 & 16
av Masami Tsuda

Nu när Soichiro har kontakt med sin biologiska mamma så kommer oönskade minnen från hans första tre år tillbaka och hur hans mamma verkligen behandlade honom innan han adopterades av släktingar på sin biologiske pappas sida. Det blir en tuff tid för Soichiro när han måste hantera de här minnena. Han som alltid har försökt verka perfekt har svårt att anförtro sig till sina adoptivföräldrar och till Yukino, trots att de inget hellre vill än att hjälpa honom. I ställer drar han sig undan. Kommer det att ta slut mellan Yukino och Soichiro på grund av detta? Och hur ska Soichiro hantera sin biologiska mor, som plötsligt kan dyka upp var som helst?

Jag trodde ju i början att Kare kano skulle handla om Soichiros och Yukinos rivalitet och kärlek, och undrade vad som skulle hända eftersom de blir ihop jättetidigt i serien. Men det handlar ju snarare om deras respektive bakgrunder och hur det påverkar deras relation vid olika tidpunkter. Jag kan också förstå nu varför det är en såpass populär serie.

Observation: När jag lånade lite Kare kano härom veckan så var det två tjejer på bibliotekets mangaavdelning (i bibliotekets ungdomsrum) som blev så emotionella över något att de nästan grät (och sa typ "squee!"). Och det verkade faktiskt handla om att de tittade på några mangapocketar. I så fall måste det vara en väldigt bra serie. Visst blir man nyfiken på vilken? Men det kanske handlade om något helt annat.

Kare Kano:
- Kare Kano Vol. 1 & 2
- Kare Kano Vol. 3 & 4
- Kare Kano Vol. 5 & 6
- Kare Kano Vol. 7 & 8
- Kare Kano Vol. 9 & 10
- Kare Kano Vol. 11 & 12
- Kare Kano Vol. 13 & 14

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar