fredag 18 mars 2016

Bokreaskörden i år

Ska bara skriva ett inlägg om allt jag köpte på bokrean. Som vanligt var det "dåligt utbud", vilket aldrig har hindrat mig från att vältra mig i bokinköp. Till exempel så har jag ju länge tänkt läsa Svetlana Aleksijevitj ...

Samma sak med Montaigne. Och några andra böcker ur det ordinarie reautbudet råkade också hamna i kundkorgen. (Bara det att man tar en kundkorg i en bokhandel!)

Den ena Akademibokhandeln på Frölunda torg (den av dem som jag gillar bäst) hade också ett bord och en bokvagn med pocketar till nedsatt pris. Ja tack!

Bokhandeln i Falkenberg körde med ett par dagars rea på nästan alla böcker!!! Där köpte jag den enda boken som jag saknade i Bricken-serien (plus ett par av Aleksijevitjarna på första bilden). I bokhandeln i Varberg fanns det några lokala böcker på rea och jag köpte en av dem. Alltså, det är inte så att jag åker runt i olika städer för att kolla deras bokreor, men om man nu ändå råkar vara i en annan stad under den här perioden.

Jag hade egentligen inte tänkt beställa några reaböcker på nätet, men sen skulle jag ändå beställa nåt annat ...

Jag hittade inte så mycket som jag verkligen behövde på SF-bokhandelns rea, men den här serien av Sarah Pinborough var väldigt billig. Jag har hört mycket bra om Pinborough,  även om det inte var om just de här böckerna. Colgan-boken har jag önskat mig länge.

Jag trodde jag var klar, men råkade köpa en eftersläntrare. På Willys av alla ställen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar