tisdag 23 juni 2009

Blogg 2005-2007


Blogg 2005-2007
av Linda Skugge

Den här boken (som är en rätt tjock pocket) är i stort sett en utskrift av Linda Skugges Expressen-blogg. Fast den är vänd åt "rätt håll" förstås. Stavfel m.m. verkar stå kvar, och det ser inte ut som om man har gjort något särskilt av länkar. Vissa inlägg funkar alltså mindre bra så här ett par år senare, nämligen de som länkar till en eller annan artikel eller krönika. Men än så länge har man ofta ett vagt minne av diverse nyheter och debatter som var högaktuella när blogginläggen skrevs. Det har ju inte gått så många år än. Ofta har Linda Skugge postat mail hon har fått från folk, och då friskas minnet upp genom dem, de har ofta en tendens att gå mer in i detalj.

Men mest handlar det väl om vardagen. Barn, sjukdomar, recept och att handla på COOP. Småtrevligt och/eller roligt. Man kanske inte klämmer hela bloggen i en sittning direkt. Jag har läst den under ett par månader - man kan läsa en eller två bloggmånader i taget. Det känns lagom. Speciellt om man egentligen har läst det mesta tidigare. Jag följde ju bloggen i perioder.

Undrar om det blir något av den där deckaren som hon bloggar om att hon har planer på att skriva. Kunde vara kul att läsa. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar