onsdag 2 oktober 2013

Bilder från Bokmässan

Var på bokmässan med min syster, min kompis Marie och Maries läskiga ZombiApan.

Enda signerade boken blev den här (fast i gengäld i två exemplar). "1989" av Linda Skugge och Sigrid Tollgård (här i motsatt ordning).

Caitlin Moran var smart och rolig. Köpte faktiskt ett signerat ex av hennes "The Chronicles of Narmo" senare. Hoppas den är kul.

Jonathan Lindströms nya bok "Medvetandes gåta" verkar intressant. Men jag kanske ska läsa den bok av honom som jag redan har ("Bronsåldersmordet") innan jag köper fler? Eller?

Hur mycket ser jag fram emot "Nyckeln"?!! Hm, kanske inte lika mycket som tonårstjejerna i publiken ändå.

Marie köpte massor av ex av flera titlar i Kabusas fyndmonter. Hon är bibliotekarie på en skola, inte galen. Synd bara att påsen med 36 böcker i gick sönder mitt i en korsning. Snällt av de i montern vid sidan av fotografen (utanför bilden) att rusa till med en bunt plastpåsar.

Min kompis Eleanore har länge velat läsa Anthony Trollopes Chronicles of Barsetshire. Men på svenska. Inte det lättaste att få tag på tydligen. Men nu har Ruin gett ut en nyöversättning av den första boken i serien! Eleanore får hoppas att de övriga fem också kommer ut.

Måste! Ha! Bea! Uusmas! Bok! Om! Andréexpeditionen! Men den här gången nöjde jag mig med att plocka åt mig "Ingenjör Andrées luftfärd" av Per Olof Sundman på ett gratisställe.

Serieskaparna Frida Ulvegren, Julia Thorell och Lina Neidestam i samtal modererat av Johanna Koljonen. Måste läsa Frida Ulvegrens nya seriealbum! (De andra har jag ju redan läst serier av, men jag ska läsa mer av dem också.)

Ni har redan sett den hos Siv, men den är så otroligt rolig att jag visar upp den här lappen från hemlighetsväggen jag också.

Och så en bild av alla nya böcker från helgen.
Hög 1: Nya böcker från Bokmässan.
Hög 2: Begagnade böcker från Bokmässan.
Hög 3: Böcker som jag införskaffade när jag hälsade på Marie i somras, men som inte fick plats i min väska då, och som hon hade med sig nu.
Vid sidan: En adlibrisbeställning som råkade komma fram på fredagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar