onsdag 23 juni 2010

I en annan del av Bromma


I en annan del av Bromma
av Martina Haag

"I en annan del av Bromma" är fortsättningen på "Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra)". Det har gått några år. Bella är gift med TV-kändisen Matte Ljungström och de har två barn. Något som inte har gått lika bra är Bellas karriär. Efter händelserna i den förra boken har hon slutat med skådespeleriet och är nu receptionist på TV4. Extra tråkigt eftersom det går så himla bra för Mattes karriär. Bella känner sig misslyckad och tråkig om man jämför. Dessutom händer det en del misstänkta grejer. Är Matte otrogen? Det skulle ju faktiskt inte vara så konstigt.

Matte bjuder Bella på en solsemester, medan han själv och pojkarna åker till hans föräldrars sommarställe (Matte älskar det, det gör inte Bella). Omtänksamt eller misstänkt otrohetsbeteende? Omständigheterna gör att Bella får tillfälle att snoka mer i saken är vad tanken var ...

Handlingen bryr jag mig egentligen inte så mycket om, men boken är väldigt rolig. Jag hade för mig att Martina Haags krönikesamlingar var betydligt roligare än förra romanen. Men den här är i alla fall riktigt kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar