torsdag 4 december 2008

På spaning med Ann


På spaning med Ann
av Ann Söderlund

Jag har inte läst Ann Söderlunds blogg eller hennes krönikor i Amelia eller följt hennes TV-program, men hon dyker ju upp lite här och var ibland och då brukar hon vara rolig. Så den här boken med hennes krönikor fick följa med hem från Åhléns bokrea. Inte helt otippat handlar det mycket om hennes barn. Hon hade ju faktiskt ett TV-program där hon intervjuade en massa barnfamiljer med olika recept på hur man skulle klara vardagen. Och hon födde väl sitt tredje barn i programmet också.

I "På spaning med Ann" berättar hon bl.a. om hur hon inte lever som de där familjerna i programmen lär, om katastrofala semestrar och om bristen på sex när man har massor av småbarn. Det verkar alltid vara totalt kaos hemma hos familjen Söderlund-Bie. Fast kaos överdrivs ju alltid i krönikor...

Påminner lite om Martina Haag. Säkert för båda familjerna består av två vuxna mediamänniskor (och de bor så klart i Stockholm) och massor av småbarn. Det är roligt, ibland väldigt roligt, men det passar bäst med en eller några krönikor åt gången. Eventuellt är det ännu roligare om man har egna barn. Det har ju inte jag, men jag har sett att många andra har det. ;)

Det hade förresten inte varit fel om det hade stått vilka datum krönikorna var ifrån. Det är lite svårt att hålla ordning på detaljer i familjelivet, typ hur många barn de har för tillfället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar