lördag 8 september 2007

One del 8


One del 8
av Lee Vin

Gruppen T.B.C. (To Be Continued) ligger på ett annat skivbolaget än One, Jenny You och T.N.T. (för att nämna några av de viktigaste artisterna i serien). Det andra skivbolaget har för det mesta kopierat artister från det mer framgångsrika skivbolaget, men nu har de tydligen börjat få egna idéer. T.B.C. syns överallt, de är programledare och allt möjligt, men ännu har de inte släppt en singel ens. Men man kan tänka sig att när de väl gör det kommer den bli en storsäljare direkt.

Men vad som är ändå mer speciellt är att man dessutom har valt att satsa på en ny roxckgrupp. Rock, inte pop alltså, och med bandmedlemmar som spelar riktiga instrument, i stället för att bara sjunga, rappa och dansa. Precis den sortens musik som Jenny You drömmer om att få göra, men inte tillåts för sin mamma och sitt skivbolag. Och det finns saker som tyder på att den nya gruppen bara existerar för att slå emot Jenny där det gör ont.

Ja, och så går ju artisterna i skolan (då och då åtminstone), med alla problem det för med sig att vara kändis där. Det är ju iofs en väldigt kändistät skola (med Eumpa i One, Jenny You och hela T.N.T.). Jag undrar förresten vad som hände med tjejbandet som också gick där, och som var med i de första volymerna av serien. Jag antar att de inte var tillräckligt intressanta för handlingen och försvann. Bara så där.

Tidigare delar i serien:
- One del 1
- One del 2-4
- One del 5
- One del 6-7

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar