måndag 13 juni 2005

Neon Genesis Evangelion del 3 - Ett vitt ärr


Neon Genesis Evangelion del 3 - Ett vitt ärr
av Yoshiyuki Sadamoto/Gainax

Shinji tänkte sluta som evangelionpilot. Han blev aldrig tillfrågad om han ville riskera livet för att rädda jorden och hans pappa som konstruerat Evangelion bryr sig inte ens om att berömma honom när han klarar sina uppdrag. Men Shinji ångrade sig. Han har aldrig brytt sig om något men nu har han äntligen nästan fått vänner. Men den första evangelionpiloten (det är bara de två), en flicka vid namn Rei, är svår att komma in på livet. Hur kommer det sig att Shinjis pappa är så omtänksam när det gäller henne?

Jag tycker verkligen om den här serien har jag kommit fram till. Hänger fortfarande inte med i stridsscenerna men det gör inget.

Sist i pocketen är det ett par sidor om vilka andra mangaserier som är på gång från förlaget. Kare Kano ska komma på svenska. Finemang. :) Har funderat på att läsa den och det blir ju mycket billigare om den kommer på svenska. "Kana de manga" är tydligen en "ABC-bok" med de båda fonetiska japanska alfabeten. Den vill säkert min syster ha. Det fanns en massa annat också, men det var inte fullt så intressant för mig.

Tidigare delar i serien:
- Neon Genesis Evangelion del 1 - Apostlarna anfaller
- Neon Genesis Evangelion del 2 - Pojken och kniven

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar