onsdag 29 december 2010

Kare Kano Vol. 3 & 4



Kare Kano Vol. 3 & 4
av Masami Tsuda

Läs om de båda första delarna här.

Yukino och Soichiro har förändrats en del sedan de blev ihop. Nu lever de även för att ha kul och njuta av tillvaron, inte bara för att sträva efter högsta betyg och perfektion. De är lyckliga, men deras nya attityd avspeglas naturligtvis även i deras studieresultat och skolledningen bestämmer sig för att ingripa. Dessutom inleder en tjej på skolan en förtalskampanj mot Yukino, för att själv bli populärare.

Jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker om Kare kano än. Ganska bra, men vart är plotten egentligen på väg? Det verkar som om de problem som Yukino och Soichiro stöter på blir lösta ganska snabbt, så vad ska de här 21 volymerna egentligen handla om.

I volym fyra ingår även en science fiction-berättelse, som inte har med Kare kano att göra. Jag tycker att det är en kul grej när man lägger in serier som författarna skrev tidigare i sin karriär som bonus i mangapocketar. Ofta är de ju inte lika bra som "den riktiga" serien (skrivna när författaren var mer oerfaren), men det är roligt ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar