onsdag 16 februari 2005

Time Stranger Kyoko


Time Stranger Kyoko del 1
av Arina Tanemura

Första delen i en ny mangaserie som har börjat komma ut på svenska. Som vanligt måste jag ju köpa den och se om det är nåt att ha. Fast nej, det tyckte jag väl inte att det var...

Berättelsen utspelar sig år 2900. Alla länder på jorden har blivit ett (Jorden), och Kyoko är kronprinsessa. Men hon vill leva ett vanligt liv och gå i skolan som alla andra. Därför håller hon sin rang hemlig och folk får aldrig se bilder på prinsessan Kyoko. Men nu när hon ska fylla 16 måste hon börja ställa upp i officiella sammanhang och hennes tillvaro som "vanlig tjej" kommer vara över. Om hon inte kan väcka sin tvillingsyster, som har sovit ändå sedan de föddes, och få henne att ta över jobbet. Och så är det nåt med en magisk ädelsten som det visar sig att Kyoko kan kontrollera och med hjälp av den styra tiden.

Det var väl en okej serie, men inte mer än så. Ärligt talat så är Kyoko mest jobbig och jag bryr mig inte nåt särskilt om hur det går för henne. Jag kommer inte att fortsätta köpa serien. Ska ge den här pocketen till min syster och se vad hon tycker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar