lördag 30 augusti 2003

Pappa Pralin


Fortsätter med att vara slö och nästan bara skriva av baksidestexten på den här boken ("Pappa pralin" av Anna Jörgensdotter) också.

Innehåll:
Andrea, sol, kaffe, Casper, sjö, soffa, smink, fiol, orm, gerbera, smör, drömmar, Marlon, Madeira, armsvett, gråt, blått, NalleRödlök, fjärilar, hjärta, magi, Imovane, Mimmi Pigg, Wienernougat, kavaj, balkong, VW Passat, TV, tandkräm, telefon, kärlek, lättost, stilleben, film, Bowie, tiramisu, fniss, drinkar, kyssar, kiss, centrifug, aluminium, dans, bröllopsmugg, svartsjuka, senapsgul skjorta, pappa, pizza, minnen, Disney World


Säger mycket, eller hur? Om jag säger så här då: Den här boken handlar om Andrea och hennes trassliga förhållande till Casper, som hon träffar på en psykavdelning (hon är anorektisk, han har försökt begå självmord). Jag tycker om boken, men den får ändå inte riktigt toppbetyg av mig. Språket är ganska annorlunda (det är en bra sak alltså). Det tog en vecka att läsa den (lång tid), men det var nog mest för att jag läste den samma vecka som jag började jobba igen efter semestern. Problemet är kanske att jag inte alltid förstår mig på Andrea. Varför gör hon så korkade saker ibland? (Okej, jag vet, hon är sjuk. Men ändå.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar