söndag 11 september 2005

Kill me Kiss me del 2


Kill me Kiss me del 2
av Lee Young You

Del 1 finns här. I den fick kusinerna Tae (tjej) och Jung-Woo (kille) den "smarta" idén att klä ut sig till varandra och gå i varandras skolor. Allt för att Tae skulle komma närmare den snygge modellen Kun Kang, som går på Jung-Woos skola. Men hon kom närmare Kun Kangs kompis Ga-Woon istället. :) Dessutom hände det mycket annat intressant. Dessvärre ingick ofta gängslagsmål...

I den här delen introduceras en ny huvudperson. Que-Min verkar vara en snäll och rar tjej i skolan, men privat är hon en fruktad slagskämpe. Den rollen har hon fått mot sin vilja. Nu har hennes familj flyttat och Que-Min anstränger sig för att vara så normal och tjejig som möjligt i sin nya skola. Men så får hon syn på Jung-Woo och blir betagen. Och den killen behöver beskydd. Svag + talang för att reta upp folk (gärna gängmedlemmar) = inte bra.

Jaa, Que-Min är cool! :) Men roligast är tjejerna hon umgås med i skolan. De driver "snyggingarnas fanclub" och ger ut ett nyhetsbrev om de snyggaste killarna i skolan. Speciellt Yeon-Wha är helknäpp. Hon är gruppens expert på att photoshoppa ihop intressantare bilder på killarna. :-D Kul kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar