onsdag 18 maj 2016

Nana 7

Nana 7
av Ai Yazawa

Ah, nummer sju! "Nana" betyder sju och siffran dyker upp i serien ibland, som t.ex. att lägenheten som Nana K och Nana O delar har nummer 707.

Black Stones har fått kontakt med ett skivbolag som vill signa dem. Nana O och bandmedlemmarna får en del att fundera på. Vill de ta dem här chansen eller borde man hellre vänta på att ett annat skivbolag hör av sig? Det ena kanske är större, men ett annat kanske erbjuder större artistisk frihet. Det finns mycket att ta hänsyn till.

Tidigare har man ofta träffats i lägenhet 707 för middag och efterfest tillsammans med Nana K. Hon som älskar att fixa i hemmet och laga mat och komma med glada tillrop till kompisarna i bandet – nu känner hon sig övergiven. Och så trasslar hon in sig med flera killar. Hon har ju en historia av att hamna i relationer som inte blir som hon hade tänkt sig. I motsats till den målmedvetna Nana O – som satsar stenhårt på musiken – så har Nana K inga framtidsplaner när det gäller karriär. Hon är mer intresserad av att träffa den rätte. Fast det verkar ju aldrig vara riktigt rätt. Hon är ju bara 20 så det är väl inte så bråttom, men det håller väl inte 20-åringar med om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar