torsdag 24 juli 2003

Mer om bokdagboken

Det skulle liksom vara en bokdagbok det här. Synd bara att jag har börjat på den när jag a) inte har internet hemma, och b) inte har tid att läsa särskilt mycket. Har besök av Kristin nämligen och har fullt upp med att gå på Liseberg och sånt.

Jag har nyss flyttat, och efter att ha burit upp mina saker för tre trappor har jag insett att jag behöver fler böcker lika mycket som en mullvad behöver en storbilds-TV. Så jag har köpt 15 böcker sedan i lördags. Till mig själv. Dessutom ett antal till min syster och annat folk.

Vågar knappt skriva vilken bok jag har läst de senaste dagarna och läste ut idag (igår, tekniskt sett). Borde kanske inleda på ett mer kulturellt sätt. Okej då, det var sista boken i Bente Pedersens "Sara"-serie. Som vanligt kändes serien alldeles för utdragen. Alla såna här kioskserier brukar göra det (inte för att jag har läst så många då). Mycket elände och lidande var det också. Det var ingen hejd på hur mycket hemska saker Sara och de andra råkade ut för. Deprimerande. Jaja, nu vet jag i alla fall vilken av de tre männen, som alla var fullkomligt besatta av Sara, som hon valde till sist. Nu kan jag sova lugnt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar