söndag 20 juli 2014

Semester

Jag har haft semester i en vecka nu. Jag har bl.a. varit i Stockholm, så några av de senaste blogginläggen har ovanligt nog varit schemalagda. Annars brukar det bli som det blir, men jag var ändå tvungen att skriva om de böckerna i förväg eftesom biblioteket ville ha tillbaka dem. Typiskt biblioteket.

Jag skrev för ett tag sedan om att jag hade varit på loppisar och inte direkt hittat några böcker, och att jag och min syster skojade om att det var för att nu hade jag alla böcker jag vill ha. Det visade sig nu när jag var i Stockholm att så var det inte. Kom hem med en och annan bok ja. Ett under att jag ens tog mig hem! Jag hade visserligen kunnat lämna en del av böckerna i Stockholm tillfälligt - jag bodde ju hos min syster. Men man vill ju ha hem sina nya dyrgripar också.

Men framför allt har jag hunnit med att läsa på min semester. Jag vet inte vad jag gör annars, men jag tycker att jag läser mycket mindre numera än för några år sedan. Delvis skulle det kunna bero på att jag läser färre snabblästa böcker nu. Flera av de böcker jag har läst hittills under semestern har mycket riktigt varit tunna. Men det känns ändå som om jag lägger mindre tid på läsning numera. Jag vet inte vad jag gör i stället. Antagligen ser jag på tv och surfar. Tråkigt av mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar